Ostatnio zainstalowalem Firewalla Outpost ktory zablokowal mi GG. POnieważ jestem ciemny i nie umialem odblokować to sie wkurzylem i wywalilem tego firewalla. Jednak blokada zostala. Próbowałem :
1) odinstalować GG i ponownie zainstalować - nic nie dało
2)zainstalowalem AQQ ale nie moge z niego pisać do ludzi na gg wyskakuje błąd ze nie mozna wyslać
a co do funkcjonowania GG
normalnie wszystko włączam , robie dostępny i wszystko działa jednak do czasu kiedy otworzę okno rozmowy wtedy przez jakieś 2 sek jest normalnie potem miejsce gdzie były reklamy robi sie białe i okno nie reaguje po jakiś 20 sek okno znika czasem pojawia sie komunikat o błędzie aplikacji oczywiscie GG sie wyłącza:shy:
Proszę o pomoc. I instrukcję jak zlikwidować blokadę GG.
Witam swojego czasu także miałem OutPosta lecz z niego zrezygnowałem ale nie miałem takiego problemu jak ty.
Może źle odinstalowałeś i jakieś składniki pozostały???
Albo może to nie przez Firewall tylko po prostu jakiś wirus.
Zrób skan a jeśli to nie pomoże może zrobisz format to nie wiele czasu a 99% że ci wszystko będzie działać Ok Pozdrawiam !!!
"Hackingu uczymy się całe życie"
No właśnie na chuj będziesz robił formata....
Skoro odinstalowałeś Firewalla Outpost, i GG jest nadal zablokowane,
to problem może być w czym innym. Wejdź w:
Start>Panel Sterowania>Centrum Zabezpieczeń>Zapora systemu Windows
Teraz kliknij na zakładkę Wyjątki. Tam masz zaznaczone aplikacje które mają wychodzić do internetu. GG też powinno być zaznaczone, jeśli nie jest to właśnie znalazłeś problem. Zaznaczasz, klikasz na OK.
za pięknie by bylo mam WIN 98:shy:a tam tego nie ma
to jakie sa jeszcze mozliwości???
moze zainstaluje odnowa tego firewall i odblokuje ale nie wiem jak bo mam jakoś dziwną wersje.
dziekują za fantastyczną i wielką pomoc jestście boscy!!!:lol:zero zainteresowania.WSTYD!!
W akcie desperacji po przeszukaniu calego kompa w poszukiwaniu resztek z outposta oczywiście bez owocnym zdecydowalem się zainstalować nową wersję Outposta ale tą 30 dniową. I...
zadzialalo:lol:
MODKA PROSZĘ O ZAMKNIECIE TEAMTU A NAJLEPIEJ USUNIECIE GO
Serdecznie pozdrwiam
Edytowane przez baczek1991 dnia 06-03-2008 00:04