Mam program SniffPass ostatno próbowąłem sobie posłuchac co w LAN`ie piszczy. Sniffer to program bardzo łatwy w konfiguracky (ten co ja mam) i nie wymage z byt duzej wiedzy. Ustwanięłm zeby karta 192.168.2.30 (moje ip) była ustawiona na nasłuchiwanie. Snifuje godzine i nic nie ma pusto w onkie. Kiedy logowałem sie ja na poczte to wyniuchało moje pasy ale tylko tyle. Później po przeczytaniu artykółu z PC Foramt o zabezpieczeniach sicei doszedłem do wniosku, ze moja siec ma switch, czyli aby kogos podsłuchac mysze g ozatakowac atakiem ARP spoofing do tego typu ataków słuzy program cAin & abel juz pochwili go miałem i co i nie umiem go skonfigurowac :bigeek: mógłby ktos pomuc. I czy ktos zna program który wyszukuje ip ale tylko urzytkoników mojej sieci LAN bez podawania zakresów ip. ??:confused:
Co do sniffowania cainem w szkole hakerów :lol: był jeden rozdział. A co do szukania adresów to można chyba nmapem chociażby wpisujesz cały zakres ip możliwy w sieci lokalnej... Pewności nie mam ale chyba tak to działa.
Dostać zchiza to dziś norma
LOL ale mi pomogles nie bede kupował tego szajsu jakim jest "szkołą hakerow" szkoda na to piwniedzy potrzebyje waszej pomocy a nie tekstów, ze w tym czyms to było jak jestes taki madry to przyslij mi na ftp albo gdzies skołe hakerów wtedy bede zadowolony:mad::bigeek:
elo mam pytanie czy mozna zrobic zeby mi cale haslo wykrywaly w ace password snifer bo pokazyje co 2 znak np.(*d*f*9*). Albo jak to odszyfrowac moje gg 9886913
Mam problem z programem WinArpSpoof .. po skanowaniu wlanczam start i pojawia sie bald systemowy "wyślij raoprt o błedach" nie wiem czemu tak sie dzieje .. moze ktos mi pomoc? o co z tym chodzi
fafek Wiesz dlaczego tak sie dzieje jak nie to ja powiem. Masz wersje Trial kup sobie orginalna czyli taką z kluczem itp. i bedzie bez gwiazdek albo inny sniffer sobie skombinuj. Moze SniffPass http://rapidshare...ffpass.rar
tu masz ^^